23. 02. 2020
Lahodný jarní recept na křupavé houbové řízečky.
21. 12. 2019
Sytá a chutná polévka, kterou máte raz dva hotovou z ingrediencí, co máte v mrazáku a ve špajzu.
29. 11. 2019
Dršťkovka z hlívy je tak lahodná a zdravá, že získává rychle na popularitě a vytlačuje tradiční masovou verzi.
19. 11. 2019
Lahodné a voňavé cizrnové placičky egyptského původu.
21. 10. 2019
Hummus, pocházející ze Středního východu, jsme si oblíbili i v Evropě, především proto, že je výživově a chuťově opravdu bohatý.
Na piknik, když přijede návštěva, jako svačina pro děti, ideální ke každé příležitosti!
09. 01. 2019
Oblíbená mexická dobrota z pinto fazolí, avokádové pasty a rostlinného sýra.
04. 01. 2019
S fondue budete za hvězdu na domácí party či oslavě Silvestra. Doba pokročila a nabízí i chuťově dobré náhrady sýrů, který původně tvoří základ tohoto pokrmu.
11. 12. 2017
Jednoduchá a rychlá pomazánka, ideální na chlebíčky či jednohubky pro všechny milovníky oliv.
16. 08. 2016
Karbanátky, které mají krásnou barvu díky červené řepě. Hodí se k jakékoliv bramborové příloze ale skvělé jsou i do burgerů.
08. 01. 2016
22. 10. 2015
Žampiony jsou klasika! A žampionový krém je výborná polévka, která vás zasytí a zahřeje, což se hodí obzvláště na podzim a na zimu.
21. 10. 2014
18. 04. 2014
Jednoduchý a přirozeně veganský italský recept s česnekem a papričkami.
03. 01. 2014
21. 08. 2013
18. 06. 2013
Oloupané brambory nastrouháme na hrubém struhadle, osolíme (ideální je černá sůl, protože dodá vaječnou příchuť) a necháme 20 minut pustit vodu. K bramborám přidáme protlačený česnek, majoránku,...
21. 02. 2013
Staročeská klasika, která chutná nejen o Vánocích. Nejlepší je z pravých hřibů.
21. 10. 2012
Skvělá a rychlá pochoutka, která se hodí jak jinak než k vínu.
Ideální večeře, kterou vykouzlíte za chvíli.
Strana 1 z 2