10. 12. 2024
Objevte recept na dokonalé brambory s česnekem, petrželkou a veganskou mozarellou Mondarella.
16. 08. 2022
Karbanátky, které mají krásnou barvu díky červené řepě. Hodí se k jakékoliv bramborové příloze ale skvělé jsou i do burgerů.
23. 02. 2020
Lahodný jarní recept na křupavé houbové řízečky.
21. 12. 2019
Sytá a chutná polévka, kterou máte raz dva hotovou z ingrediencí, co máte v mrazáku a ve špajzu.
29. 11. 2019
Dršťkovka z hlívy je tak lahodná a zdravá, že získává rychle na popularitě a vytlačuje tradiční masovou verzi.
19. 11. 2019
Lahodné a voňavé cizrnové placičky egyptského původu.
21. 10. 2019
Hummus, pocházející ze Středního východu, jsme si oblíbili i v Evropě, především proto, že je výživově a chuťově opravdu bohatý.
Na piknik, když přijede návštěva, jako svačina pro děti, ideální ke každé příležitosti!
09. 01. 2019
Oblíbená mexická dobrota z pinto fazolí, avokádové pasty a rostlinného sýra.
04. 01. 2019
S fondue budete za hvězdu na domácí party či oslavě Silvestra. Doba pokročila a nabízí i chuťově dobré náhrady sýrů, který původně tvoří základ tohoto pokrmu.
11. 12. 2017
Jednoduchá a rychlá pomazánka, ideální na chlebíčky či jednohubky pro všechny milovníky oliv.
08. 01. 2016
22. 10. 2015
Žampiony jsou klasika! A žampionový krém je výborná polévka, která vás zasytí a zahřeje, což se hodí obzvláště na podzim a na zimu.
21. 10. 2014
18. 04. 2014
Jednoduchý a přirozeně veganský italský recept s česnekem a papričkami.
03. 01. 2014
21. 08. 2013
Česká a zdravá klasika. Hodí se kdykoliv, nejen na Nový rok! Její příprava je opravdu jednoduchá.
18. 06. 2013
Oloupané brambory nastrouháme na hrubém struhadle, osolíme (ideální je černá sůl, protože dodá vaječnou příchuť) a necháme 20 minut pustit vodu. K bramborám přidáme protlačený česnek, majoránku,...
21. 02. 2013
Staročeská klasika, která chutná nejen o Vánocích. Nejlepší je z pravých hřibů.
21. 10. 2012
Skvělá a rychlá pochoutka, která se hodí jak jinak než k vínu.
Strana 1 z 2