#česnek


Bramborové plátky s vegan mozzarellou

10. 12. 2024

Objevte recept na dokonalé brambory s česnekem, petrželkou a veganskou mozarellou Mondarella.


Řepné karbanátky

16. 08. 2022

Karbanátky, které mají krásnou barvu díky červené řepě. Hodí se k jakékoliv bramborové příloze ale skvělé jsou i do burgerů.


Hlíva ústřičná s česnekem

23. 02. 2020

Lahodný jarní recept na křupavé houbové řízečky.


Hrášková polévka

21. 12. 2019

Sytá a chutná polévka, kterou máte raz dva hotovou z ingrediencí, co máte v mrazáku a ve špajzu.


Dršťková polévka z hlívy ústřičné

29. 11. 2019

Dršťkovka z hlívy je tak lahodná a zdravá, že získává rychle na popularitě a vytlačuje tradiční masovou verzi.


Falafel (základní recept)

19. 11. 2019

Lahodné a voňavé cizrnové placičky egyptského původu.


Hummus

21. 10. 2019

Hummus, pocházející ze Středního východu, jsme si oblíbili i v Evropě, především proto, že je výživově a chuťově opravdu bohatý.


Česneková pomazánka

21. 10. 2019

Na piknik, když přijede návštěva, jako svačina pro děti, ideální ke každé příležitosti!


Burritos s guacamole

09. 01. 2019

Oblíbená mexická dobrota z pinto fazolí, avokádové pasty a rostlinného sýra.


Fondue (vegan)

04. 01. 2019

S fondue budete za hvězdu na domácí party či oslavě Silvestra. Doba pokročila a nabízí i chuťově dobré náhrady sýrů, který původně tvoří základ tohoto pokrmu.


Olivové paté

11. 12. 2017

Jednoduchá a rychlá pomazánka, ideální na chlebíčky či jednohubky pro všechny milovníky oliv.



Žampionový krém

22. 10. 2015

Žampiony jsou klasika! A žampionový krém je výborná polévka, která vás zasytí a zahřeje, což se hodí obzvláště na podzim a na zimu.



Spaghetti aglio olio e peperoncino

18. 04. 2014

Jednoduchý a přirozeně veganský italský recept s česnekem a papričkami.


ČESNEČKA

03. 01. 2014


Čočka na kyselo

21. 08. 2013

Česká a zdravá klasika. Hodí se kdykoliv, nejen na Nový rok! Její příprava je opravdu jednoduchá.


BRAMBORÁČKY (vegan)

18. 06. 2013

Oloupané brambory nastrouháme na hrubém struhadle, osolíme (ideální je černá sůl, protože dodá vaječnou příchuť) a necháme 20 minut pustit vodu. K bramborám přidáme protlačený česnek, majoránku,...


Houbový kuba

21. 02. 2013

Staročeská klasika, která chutná nejen o Vánocích. Nejlepší je z pravých hřibů.


Žampiony na víně

21. 10. 2012

Skvělá a rychlá pochoutka, která se hodí jak jinak než k vínu.

Strana 1 z 2