#česnek


Fondue (vegan)

04. 02. 2020

S fondue budete za hvězdu na domácí party či oslavě Silvestra. Doba pokročila a nabízí i chuťově dobré náhrady sýrů, který původně tvoří základ tohoto pokrmu.


Olivové paté

11. 12. 2017

Jednoduchá a rychlá pomazánka, ideální na chlebíčky či jednohubky pro všechny milovníky oliv.


Řepné karbanátky

16. 08. 2016

Karbanátky, které mají krásnou barvu díky červené řepě. Hodí se k jakékoliv bramborové příloze ale skvělé jsou i do burgerů.



Žampionový krém

22. 10. 2015

Žampiony jsou klasika! A žampionový krém je výborná polévka, která vás zasytí a zahřeje, což se hodí obzvláště na podzim a na zimu.


HRÁŠKOVÁ POLÉVKA

21. 10. 2015

Hrášek dáme do hrnce s vařící vodou, aby se rozpustil a pak vyjmeme 4 lžíce hrášku, které dáme stranou. Zbytek vaříme asi půl hodiny, dokud není dostatečně měkký (doléváme vodu, která se...



Falafel (základní recept)

19. 09. 2014

Lahodné a voňavé cizrnové placičky egyptského původu.



ČESNEČKA

03. 01. 2014



BRAMBORÁČKY (vegan)

18. 06. 2013

Oloupané brambory nastrouháme na hrubém struhadle, osolíme (ideální je černá sůl, protože dodá vaječnou příchuť) a necháme 20 minut pustit vodu. K bramborám přidáme protlačený česnek, majoránku,...


Houbový kuba

21. 02. 2013

Staročeská klasika, která chutná nejen o Vánocích. Nejlepší je z pravých hřibů.


Burritos s guacamole

09. 01. 2013

Oblíbená mexická dobrota z pinto fazolí, avokádové pasty a rostlinného sýra.



Žampiony na víně

21. 10. 2012

Skvělá a rychlá pochoutka, která se hodí jak jinak než k vínu.


Langoše

21. 10. 2012

Ideální večeře, kterou vykouzlíte za chvíli.




Strana 1 z 2