Fazolový guláš

 10 min.
doba přípravy
 
pro 2 osoby

Budete potřebovat
Česnek5 stroužků
Cibule2 ks
Řepkový Olejna smažení
Červená, Žlutá Nebo Zelená Paprika
Sladká Paprika
Pepř
Chilli
Sůl
Bílé Fazole V Rajčatovém Nálevu
Chilli Sojový Párek Kalma/Alfa Bio (Není Nutný)
Reklama
Fazolový guláš

Zahřeje, zasytí a rozpálí chuťové buňky! Můžete udělat i méně pikantní variantu, než předkládáme my, to je čistě na vás.

Na rozpáleném oleji nejprve osmahneme podélně přepůlené stroužky česneku a přibližně po minutě (až budou lehce nahnědlé) přidáme na drobno nakrájenou cibuli a osmahneme dozlatova. Můžeme přidat také na tenká půlkolečka nakrájený sojový párek (koupíte v bio prodejnách, ale i v Bille) a osmažíme. Po chvíli přidáme na kostičky nakrájenou papriku, papriku (koření), pepř a 2 špetky chilli (ještě lépe koření "mexické bylinky"). Po chvíli smažení přidáme konzervu bílých fazolí v rajčatovém nálevu a prohřejeme. Ochutnáme a pokud není guláš dost pikantní, přidáme chilli. Podáváme s chlebem.

Vyzkoušeli jste recept?

Hodnocení receptu:
(1)
Vytisknout  

Související články

Omeleta (vegan)
Červená čočka s kokosovým mlékem (čočkarí)
Hlíva ústřičná s česnekem
No Internet Connection