Gazpacho

Gazpacho

Vynikající a zdravá španělská polévka, která je ideální do horkých dnů, neboť se podává studená.
Hrášková polévka

Hrášková polévka

Sytá a chutná polévka, kterou máte raz dva hotovou z ingrediencí, co máte v mrazáku a ve špajzu.

Dršťková polévka z hlívy ústřičné

Dršťkovka z hlívy je tak lahodná a zdravá, že získává rychle na popularitě a vytlačuje tradiční masovou verzi.

Boršč

Věděli jste, že boršč je historické jídlo ruské a ukrajinské národní kuchyně? To nám ale nebrání, abychom si jeho veganskou verzi zkusi...

Žampionový krém

Žampiony jsou klasika! A žampionový krém je výborná polévka, která vás zasytí a zahřeje, což se hodí obzvláště na podzim a na zimu.

Rajská polévka s rýží

Kombinace rajčat a rýže se může jevit jako neobvyklá, ale určitě ji vyzkoušejte! Ideální pokrm, když se dostaví chuť na polévku ale dom...

Písmenková polévka

Polévka s písmenky je oblíbená především u dětí, ale v tomto receptu dostává díky chilli a zázvoru na dospělosti.

Česnečka

Polévka, známá jako "vyprošťovák" po kocovině. Připravit si ji ale můžete kdykoliv, ideální je v zimě, kdy zahřeje a česnek vyštípe v...

Dýňová polévka

Výborná polévka z dýně hokkaido a kokosového mléka.

Čočková polévka

Čočka má tolik dobrých vlastností, že vypsat je by bylo vážně na dlouho. Věřte ale, že takovým jednoduchým jídlem jako je čočková po...

Cizrnová polévka

Pokud milujete chuť falafelu, zamilujete si i tuto polévku s orientálním nádechem.

Pórková polévka

Jednoduchá polévka krásně zelené barvy. Jemnost pórku v ní kontrastuje s pálivým kořením.

Kari polévka z červené čočky

Lahodná polévka bohatá na železo a bílkoviny ze snadno stravitelné červené čočky.

Zelňačka

Polévka patřící k zástupcům typické české kuchyně. Základ zůstává, uzenina a smetana je nahrazena rostlinnou variantou.

Jemná chřestová polévka

Chřest je typická jarní zelenina plná draslíku, se kterou můžete vykouzlit mnoho různých jídel. Zkuste například tuto výbornou jemnou ch...

No Internet Connection