Objevte recept na dokonalé brambory s česnekem, petrželkou a veganskou mozarellou Mondarella.
Oloupeme 5-6 brambor, nastrouháme je na tenké plátky (jako salátovou okurku), na půlkolečka nakrájíme dvě cibule, tři stroužky česneku a připravíme si svazek petrželky nasekané najemno. Na pánvi rozpálíme olej, zesklovatíme cibuli, poklademe plátky brambor, přiklopíme pokličkou a necháme pár minut osmahnout z jedné strany. Poté 10 minut promícháváme, dokud se brambory nezačnou připalovat. Přidáme protlačený česnek a petrželku, možné je přidat i 2-3 chilli papričky, osolíme, dochutíme (libovolným kořením na zeleninu) a těsně před tím, než jsou brambory hotové, na nich necháme mírně rozpustit jednu na plátky nakrájenou "kouli" veganské mozarelly Mondarella Classic (k dostání na eshopech, např. Rohlik.cz či Puroshop.cz).