#česnek


Sojový guláš s bramborami

21. 10. 2012

Guláš je klasika, která chutná všem. Zkuste ho v trochu netradiční veganské verzi, nepoznáte rozdíl!





Boloňská tofu pomazánka

11. 11. 2011

Pomazánka z pár ingrediencí, inspirovaná populární boloňskou omáčkou. Použít ji tak kromě pečiva můžete i na těstoviny.


Gnocchi s brokolicí

22. 10. 2011

Rychlý recept z pár surovin. Prim hraje brokolice, která je známá pro svůj vysoký obsah bílkovin.


Pita falafel

22. 10. 2011

Pokrm známý ze stánků s arabským občerstvením je ve svém základu veganský! V tomto receptu jsme akorát obměnili kravský jogurt za rostlinný.


Falafel tabouleh

22. 10. 2011

Cizrnové placičky na kukus salátu přelité rostlinným jogurtem a pikantní harrisou.


Tagliatelle s houbami Jamieho Olivera

22. 10. 2011

Rychlý a velmi jednoduchý oběd nebo večeře pro všechny milovníky hub dle receptu světoznámého kuchaře.


Špenátové gnocchi

21. 10. 2011

Velmi rychlý a snadný recept na italské nočky se špenátem.


Směs na špagety z tofu

21. 10. 2011

Jednoduchý recept na špagety se strouhaným tofu a rajčatovou omáčkou.


Balkánské kostky s hranolky

21. 10. 2011

Křupavé sojové kostky, které se skvěle hodí k balkánské paprikové pastě ajvar.

Strana 2 z 2