Špagety s omáčkou z červené řepy

Špagety s omáčkou z červené řepy

Špagety s omáčkou z červené řepy a vlašských ořechů jsou netradiční, avšak velmi snadnou, chutnou a zdravou variantou pokrmu z kategorie
Červená čočka s kokosovým mlékem (čočkarí)

Červená čočka s kokosovým mlékem (čočkarí)

Thajskou kuchyní inspirovaný recept je vydatný a skvěle chutná - i po vychladnutí.

Fazole s rýží a kokosovým mlékem

Lahodná kombinace základmích surovin s asijským nádechem díky pálivému koření a kokosovému mléku.

Řepné karbanátky

Karbanátky, které mají krásnou barvu díky červené řepě. Hodí se k jakékoliv bramborové příloze ale skvělé jsou i do burgerů.

Knedlo zelo sojo

Česká klasika ve veganské verzi, kde vepřové maso zastupují sojové plátky pečené do křupava.

Hlíva a la ryba

Hlívové filé vynikající například na tradiční štědrovečerní tabuli.

Thajské kari

Thajská lahůdka, kterou si zamilují zejména fanoušci pikantních jídel.

Hlíva ústřičná s česnekem

Lahodný jarní recept na křupavé houbové řízečky.

Asijská arašídová omáčka s nudlemi

Rychlé asijské nudle se zeleninou a arašídovou omáčkou. Recept můžete obohatit o zeleninu podle vlastní fantazie.

Aloo gobi

Jednoduché a oblíbené indické jídlo z brambor a květáku. 

Falafel (základní recept)

Lahodné a voňavé cizrnové placičky egyptského původu.

Rajská omáčka

Kdo by neznal rajčatovou omáčku! Je to klasika, která se hodí ke všem těstovinám i houskovému knedlíku. Místo masa můžete zvolit např. s...

Dýňové rizoto po jamajsku

Extrémně lahodné, zdravé a syté rizoto s kokosovou příchutí. Jde navíc o velmi jednoduchý recept bez smažení - vše se nasype do vody a ne...

Hummus

Hummus, pocházející ze Středního východu, jsme si oblíbili i v Evropě, především proto, že je výživově a chuťově opravdu bohatý.

Velikonoční nádivka (vegan)

Velikonoční nádivka je typickým jídlem o Velikonocích - zkuste tuto verzi. Zaručujeme, že si pochutnáte.

No Internet Connection