Červená čočka s kokosovým mlékem (čočkarí)

Červená čočka s kokosovým mlékem (čočkarí)

Thajskou kuchyní inspirovaný recept je vydatný a skvěle chutná - i po vychladnutí.
Dýňové rizoto po jamajsku

Dýňové rizoto po jamajsku

Extrémně lahodné a syté rizoto s kokosovou příchutí.

Burritos s guacamole

Oblíbená mexická dobrota z pinto fazolí, avokádové pasty a rostlinného sýra.

Fazole s rýží a kokosovým mlékem

Lahodná kombinace základmích surovin s asijským nádechem díky pálivému koření a kokosovému mléku.

Řepné karbanátky

Karbanátky, které mají krásnou barvu díky červené řepě. Hodí se k jakékoliv bramborové příloze ale skvělé jsou i do burgerů.

Fazolový guláš

Zahřeje, zasytí a rozpálí chuťové buňky! Můžete udělat i méně pikantní variantu, než předkládáme my, to je čistě na vás.

Čočka na kyselo

Česká a zdravá klasika. Hodí se kdykoliv, nejen na Nový rok! Její příprava je opravdu jednoduchá.

Chilli červená čočka s fazolemi

Rostlinná obdoba známého mexického pokrmu chilli con carne. Směs napěchovaná bílkovinami pro milovníky pálivého.

Palak tofu a dal tadka

Indický pokrm nabitý bílkovinami. Skládá se ze dvou směsí. Pod názvem palak tofu se skrývá tofu a špenát, pod dal tadka pak červená čo...

Burritos s kukuřicí

V mexické kuchyni najdeme řadu přirozeně veganských jídel, kupříkladu tyto tortilly plněné rajčaty, fazolemi, rýží a kukuřicí.

Kari karbanátky z červené čočky

Kari + čočka = ideální a jednoduchá kombinace.

Mungo a zelenina na kari

Až se vám podaří vyklíčit mungo fazole (je to vážně snadné!), není nic lepšího, než si je udělat se zeleninou na kari. Jednoduché, vý...

Hollywoodské zapečené fazolky

Netradiční, ale přesto výborné pojetí fazolí se zeleninou a „sýrem“.

Fazolové lusky na smetaně

Fazolové lusky jsou plné bílkovin a vitamínů, navíc jsou výborné a vhodné ke mnoha pokrmům. Zkuste je udělat třeba na rostlinné smetaně!...

No Internet Connection