Spaghetti aglio olio e peperoncino

Spaghetti aglio olio e peperoncino
 20 min.
doba přípravy
 
pro 2 osoby

Budete potřebovat
Suché (bezvaječné) špagety250g
Olivový olej50 ml
Česnek8 stroužků
Chilli paprička1
Zelená petržel (není nutná)
Reklama

Jednoduchý a přirozeně veganský italský recept s česnekem a papričkami.

Nejprve uvaříme špagety v dobře osolené vodě. Poté nakrájíme 8 nebo více stroužků česneku na silnější plátky a jednu feferonku na drobno. Na pánvi rozehřejeme olivový olej, přihodíme česnek, feferonku a na mírném plameni chvilku prohřejeme (pozor, česnek by neměl zhnědnout). Poté přilijeme špagety i s trochou škrobové vody z vaření. Důkladně promícháme a můžeme ozdobit trochou nasekané petrželky.

Vyzkoušeli jste recept?

Hodnocení receptu:
(4)
Vytisknout  

Související články

Bramborové plátky s vegan mozzarellou
Špagety s omáčkou z červené řepy
Řepné karbanátky
No Internet Connection