21. 12. 2019
Sytá a chutná polévka, kterou máte raz dva hotovou z ingrediencí, co máte v mrazáku a ve špajzu.
11. 12. 2017
Jednoduchá a rychlá pomazánka, ideální na chlebíčky či jednohubky pro všechny milovníky oliv.
01. 08. 2017
Věděli jste, že boršč je historické jídlo ruské a ukrajinské národní kuchyně? To nám ale nebrání, abychom si jeho veganskou verzi zkusili i u nás v Česku!
21. 10. 2014
18. 04. 2014
Jednoduchý a přirozeně veganský italský recept s česnekem a papričkami.
01. 12. 2013
Rybími pokrmy inspirovaný celer s ovesnými vločkami - spousta muziky za málo peněz.
22. 10. 2013
Lehce pikantní a lahodné placaté nudle s cuketovými nudličkami.
21. 08. 2013
Česká a zdravá klasika. Hodí se kdykoliv, nejen na Nový rok! Její příprava je opravdu jednoduchá.
18. 06. 2013
Oloupané brambory nastrouháme na hrubém struhadle, osolíme (ideální je černá sůl, protože dodá vaječnou příchuť) a necháme 20 minut pustit vodu. K bramborám přidáme protlačený česnek, majoránku,...
21. 02. 2013
Staročeská klasika, která chutná nejen o Vánocích. Nejlepší je z pravých hřibů.
22. 01. 2013
Jednoduché, lehce pikantní a příjemně syté jídlo z fazolí.
21. 10. 2012
Skvělá a rychlá pochoutka, která se hodí jak jinak než k vínu.
Vhodná jako snídaně, svačina i večeře. Místo jahod můžete samozřejme použít i jakékoli jiné ovoce.
Ideální večeře, kterou vykouzlíte za chvíli.
02. 10. 2012
Jednoduchá polévka krásně zelené barvy. Jemnost pórku v ní kontrastuje s pálivým kořením.
03. 12. 2011
21. 10. 2011
Hledáte, co si připravit ke štědrovečerní večeři ale nejste fanoušek hub? V tom případě je celer ideální varianta, která je navíc i velmi levná.
Také už během léta nevíte, co vše připravit s cuketou a po přejídání se saláty máte chuť na něco trochu nezdravého? Vyzkoušejte tento velice jednoduchý a rychlý recept, který se skvěle doplňuje s...
22. 10. 2010
Velice snadný recept na jídlo plné betakarotenu.
Strana 1 z 2