21. 12. 2019
Sytá a chutná polévka, kterou máte raz dva hotovou z ingrediencí, co máte v mrazáku a ve špajzu.
11. 12. 2017
Jednoduchá a rychlá pomazánka, ideální na chlebíčky či jednohubky pro všechny milovníky oliv.
01. 08. 2017
Věděli jste, že boršč je historické jídlo ruské a ukrajinské národní kuchyně? To nám ale nebrání, abychom si jeho veganskou verzi zkusili i u nás v Česku!
21. 10. 2014
18. 04. 2014
Jednoduchý a přirozeně veganský italský recept s česnekem a papričkami.
01. 12. 2013
Rybími pokrmy inspirovaný celer s ovesnými vločkami - spousta muziky za málo peněz.
22. 10. 2013
Lehce pikantní a lahodné placaté nudle s cuketovými nudličkami.
21. 08. 2013
18. 06. 2013
Oloupané brambory nastrouháme na hrubém struhadle, osolíme (ideální je černá sůl, protože dodá vaječnou příchuť) a necháme 20 minut pustit vodu. K bramborám přidáme protlačený česnek, majoránku,...
21. 02. 2013
Staročeská klasika, která chutná nejen o Vánocích. Nejlepší je z pravých hřibů.
22. 01. 2013
Jednoduché, lehce pikantní a příjemně syté jídlo z fazolí.
21. 10. 2012
Skvělá a rychlá pochoutka, která se hodí jak jinak než k vínu.
Vhodná jako snídaně, svačina i večeře. Místo jahod můžete samozřejme použít i jakékoli jiné ovoce.
Ideální večeře, kterou vykouzlíte za chvíli.
02. 10. 2012
Jednoduchá polévka krásně zelené barvy. Jemnost pórku v ní kontrastuje s pálivým kořením.
03. 12. 2011
21. 10. 2011
Hledáte, co si připravit ke štědrovečerní večeři ale nejste fanoušek hub? V tom případě je celer ideální varianta, která je navíc i velmi levná.
Také už během léta nevíte, co vše připravit s cuketou a po přejídání se saláty máte chuť na něco trochu nezdravého? Vyzkoušejte tento velice jednoduchý a rychlý recept, který se skvěle doplňuje s...
22. 10. 2010
Velice snadný recept na jídlo plné betakarotenu.
Strana 1 z 2