Langoše

 20 min.
doba přípravy

Budete potřebovat
Hladká Mouka500 g
Droždí1 kostka (42 g)
Česnek3 stroužky
Kečup
Sůl
Olejna smažení
Veganline (Není Nutný)
Reklama
Langoše

Ideální večeře, kterou vykouzlíte za chvíli.

Mouku prosejeme do mísy, přidáme v troše vody rozetřené droždí, osolíme a asi 250 ml vody zaděláme na hladké těsto, které necháme přikryté asi 1 hodinu na teplém místě kynout. Pak z něho lžící namočenou ve vodě vykrajujeme stejně velké kousky, roztlačíme je a roztáhneme na placku a ve vyšší vrstvě oleje po obou stranách zprudka smažíme dozlatova. Ještě horké langoše potřeme česnekem utřeným se solí a pokapeme kečupem (případně i vegan sýrem).

Vyzkoušeli jste recept?

Hodnocení receptu:
(1)
Vytisknout  

Související články

Omeleta (vegan)
Rohlíky a housky
Hlíva ústřičná s česnekem
No Internet Connection