Smažená cuketa či lilek

Smažená cuketa či lilek
 15 min.
doba přípravy

Budete potřebovat
Cuketa či lilek
sůl
libovolné pikantní koření
hraška
olej
Reklama

Také už během léta nevíte, co vše připravit s cuketou a po přejídání se saláty máte chuť na něco trochu nezdravého? Vyzkoušejte tento velice jednoduchý a rychlý recept, který se skvěle doplňuje s bramborem.

Zeleninu nakrájíme na středně silná kolečka, osolíme, necháme 30 min vypotit a pak setřeme vodu. Posypeme kořením („italské těstoviny“ nebo jiné pikantní na zeleninu), obalíme v hrašce nebo ve veganském trojobalu a osmažíme. Podáváme s bramborovou kaší (z rostlinného mléka a Alsanu nebo jiného rostlinného tuku).

 

 

Vyzkoušeli jste recept?

Hodnocení receptu:
(1)
Vytisknout  

Související články

Řepné karbanátky
Hlíva a la ryba
Thajské kari
No Internet Connection