10. 11. 2021
Česká klasika ve veganské verzi, kde vepřové maso zastupují sojové plátky pečené do křupava.
05. 11. 2019
Kdo by neznal rajčatovou omáčku! Je to klasika, která se hodí ke všem těstovinám i houskovému knedlíku. Místo masa můžete zvolit např. seitan, robi, ďobáčky, sojové maso nebo veganské mleté..
01. 04. 2019
Velikonoční nádivka je typickým jídlem o Velikonocích - zkuste tuto verzi. Zaručujeme, že si pochutnáte.
24. 02. 2019
Rozmačkané tofu díky černé soli a sypkému lahůdkovému droždí získá chuť blízkou míchaným vejcím
21. 01. 2019
Tofu ptáčka si zamilují i odpůrci bílého tofu, neboť se v syté kořeněné omáčce změní k nepoznání. Není uho jako uho.
03. 12. 2018
Oblíbený a chutný americký recept na burger z mletého tempehu.
07. 11. 2018
Vejce, které není vejcem? V rostlinné kuchyni je možné vše! Pokud vám dosud chybělo vejce např. ke koprové omáčce, čočce nebo špenátu, už nemusí! Je tady tofujce! Základ je tvořen tofu a zásadní...
12. 10. 2018
Opravdu luxusní a přitom nenáročný recept, který si oblíbí celá rodina. Ideální k nedělnímu obědu. Slaný tempeh, hořká rukola a sladkokyselá zálivka tvoří vskutku harmonickou kombinaci.
21. 10. 2016
Jednoduchá alternativa české klasiky "slepice na paprice", která se skvěle hodí k placatým nudlím, ale i k rýži či houskovému knedlíku.
07. 08. 2015
Jste pozvaní na grilovačku a chcete svým masožroutským přátelům dokázat, že grilovat se dá i bez masa? V tomto článku najdete mnoho tipů, co všechno si jde na grilu připravit?
22. 03. 2015
21. 11. 2013
Řízek je jedno z nejoblíbenějších jídel Čechů. Ani na veganství se ho ale vzdávat nemusíte! Tento řízek se na ochutnávkách pro veřejnost setkává s velkým úspěchem. Hodí se na Vánoce k...
24. 07. 2013
Segedín je oblíbené jídlo především v zimním období. Uvařte si tuto chutnou variantu ze snadno dostupných sójových kostek se zelím a knedlíky.
22. 10. 2012
Oblíbená a rychlá houbová pochoutka, do které chuť vajec dodává vulkanická černá sůl.
21. 10. 2012
Guláš je klasika, která chutná všem. Zkuste ho v trochu netradiční veganské verzi, nepoznáte rozdíl!
03. 12. 2011
Indický pokrm nabitý bílkovinami. Skládá se ze dvou směsí. Pod názvem palak tofu se skrývá tofu a špenát, pod dal tadka pak červená čočka s kořením.
21. 10. 2011
Křupavé sojové kostky, které se skvěle hodí k balkánské paprikové pastě ajvar.
Když máte v lednici uzené tofu a v mrazáku kukuřici, pak neváhejte ani chvíli a uvařte si lahodný a rychlý pokrm dle tohoto jednoduchého postupu.