Uzené tofu s kukuřicí

 10 min.
doba přípravy

Budete potřebovat
Uzené Tofu1 balení
Cibule1 ks
Kečup100 ml
Hl. Mouka100 g
Sójová Omáčka (Shoyu)1 lžíce
Mražená (Či Sterilovaná) Kukuřice100 g
Olejna smažení
Reklama
Uzené tofu s kukuřicí

Když máte v lednici uzené tofu a v mrazáku kukuřici, pak neváhejte ani chvíli a uvařte si lahodný a rychlý pokrm dle tohoto jednoduchého postupu.

Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji. Přidáme tofu nakrájené na kostičky, kečup a sojovou omáčku. Přidáme kukuřici (sterilovanou slijeme) a chvíli dusíme (solit nemusíme - tofu i shoyu jsou slané dost). Mouku rozmícháme v troše vody a vmícháme do směsi. Za stálého míchání ještě chvíli povaříme. Podáváme s dlouhozrnnou rýží (pro obohacení lze k porci dodat dušenou zeleninu s pikantním kořením - např. kari).

Vyzkoušeli jste recept?

Hodnocení receptu:
(1)
Vytisknout  

Související články

Knedlo zelo sojo
Omeleta (vegan)
Veganské chlebíčky (10 druhů)
No Internet Connection