Uzené tofu s kukuřicí

Uzené tofu s kukuřicí
 15 min.
doba přípravy
 
pro 2 osoby

Budete potřebovat
uzené tofu1 balení
cibule1 ks
kečup100 ml
hl. mouka100 g
sójová omáčka (shoyu)1 lžíce
mražená (či sterilovaná) kukuřice100 g
olejna smažení
Reklama

Když máte v lednici uzené tofu a v mrazáku kukuřici, pak neváhejte ani chvíli a uvařte si lahodný a rychlý pokrm dle tohoto jednoduchého postupu.

Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji. Přidáme tofu nakrájené na kostičky, kečup a sojovou omáčku. Přidáme kukuřici (sterilovanou předtím slijeme) a chvíli dusíme (solit nemusíme - tofu i shoyu jsou slané dost). Mouku rozmícháme v troše vody a vmícháme do směsi. Za stálého míchání ještě chvíli povaříme. Podáváme s dlouhozrnnou či jasmínovou rýží (pro obohacení lze k porci dodat dušenou zeleninu s pikantním kořením - např. kari nebo listy rukoly).

Vyzkoušeli jste recept?

Hodnocení receptu:
(1)
Vytisknout  

Související články

Špagety s omáčkou z červené řepy
Gazpacho
Řepné karbanátky
No Internet Connection