10. 12. 2024
Objevte recept na dokonalé brambory s česnekem, petrželkou a veganskou mozarellou Mondarella.
22. 06. 2023
Vynikající a zdravá španělská polévka, která je ideální do horkých dnů, neboť se podává studená.
16. 08. 2022
Karbanátky, které mají krásnou barvu díky červené řepě. Hodí se k jakékoliv bramborové příloze ale skvělé jsou i do burgerů.
10. 03. 2020
Pod tímto pojmem si všichni představí pokrm z vajec, ale ani to není překážkou jej udělat vegansky. Namísto vajec je zde pro konzistenci použita cizrnová mouka, která má vysoký obsah bílkovin a...
05. 11. 2019
Kdo by neznal rajčatovou omáčku! Je to klasika, která se hodí ke všem těstovinám i houskovému knedlíku. Místo masa můžete zvolit např. seitan, robi, ďobáčky, sojové maso nebo veganské mleté..
24. 02. 2019
Rozmačkané tofu díky černé soli a sypkému lahůdkovému droždí získá chuť blízkou míchaným vejcím
21. 01. 2019
Tofu ptáčka si zamilují i odpůrci bílého tofu, neboť se v syté kořeněné omáčce změní k nepoznání. Není uho jako uho.
09. 01. 2019
Oblíbená mexická dobrota z pinto fazolí, avokádové pasty a rostlinného sýra.
03. 12. 2018
Oblíbený a chutný americký recept na burger z mletého tempehu.
08. 01. 2016
22. 10. 2015
Žampiony jsou klasika! A žampionový krém je výborná polévka, která vás zasytí a zahřeje, což se hodí obzvláště na podzim a na zimu.
03. 11. 2014
22. 10. 2014
Polévka s písmenky je oblíbená především u dětí, ale v tomto receptu dostává díky chilli a zázvoru na dospělosti.
21. 10. 2014
02. 11. 2013
Francouzské oblíbené jídlo z paprik, liku a cukety v rajčatové omáčce.
09. 09. 2013
Tradiční omáčka je veganská sama o sobě, jde jen o to, vyměnit kravskou smetanu za rostlinnou.
21. 08. 2013
Česká a zdravá klasika. Hodí se kdykoliv, nejen na Nový rok! Její příprava je opravdu jednoduchá.
21. 10. 2012
Guláš je klasika, která chutná všem. Zkuste ho v trochu netradiční veganské verzi, nepoznáte rozdíl!
22. 10. 2011
Bramborový guláš z brambor a leča ozdobený čerstvým pórkem.
Strana 1 z 2