22. 06. 2023
Vynikající a zdravá španělská polévka, která je ideální do horkých dnů, neboť se podává studená.
21. 12. 2019
Sytá a chutná polévka, kterou máte raz dva hotovou z ingrediencí, co máte v mrazáku a ve špajzu.
29. 11. 2019
Dršťkovka z hlívy je tak lahodná a zdravá, že získává rychle na popularitě a vytlačuje tradiční masovou verzi.
01. 08. 2017
Věděli jste, že boršč je historické jídlo ruské a ukrajinské národní kuchyně? To nám ale nebrání, abychom si jeho veganskou verzi zkusili i u nás v Česku!
22. 10. 2015
Žampiony jsou klasika! A žampionový krém je výborná polévka, která vás zasytí a zahřeje, což se hodí obzvláště na podzim a na zimu.
08. 04. 2015
Kombinace rajčat a rýže se může jevit jako neobvyklá, ale určitě ji vyzkoušejte! Ideální pokrm, když se dostaví chuť na polévku ale doma nemáte moc surovin.
22. 10. 2014
Polévka s písmenky je oblíbená především u dětí, ale v tomto receptu dostává díky chilli a zázvoru na dospělosti.
03. 01. 2014
10. 09. 2013
21. 10. 2012
02. 10. 2012
Jednoduchá polévka krásně zelené barvy. Jemnost pórku v ní kontrastuje s pálivým kořením.
21. 01. 2012
12. 11. 2011
Polévka patřící k zástupcům typické české kuchyně. Základ zůstává, uzenina a smetana je nahrazena rostlinnou variantou.
21. 10. 2011
21. 10. 2010