Krémová polévka

 10 min.
doba přípravy

Budete potřebovat
Voda
Sůl
Pepř
Zel. Bujón
Mrkev
Zelené Lusky
Hrášek (Nebo Směs Mražené Zeleniny)
Jíška (Instantní)
Rohlík
Rostlinný Tuk
Reklama
Krémová polévka

Velmi jednoduchý, ale přitom chutný recept. Skvělý způsob, jak do svého jídelníčku propašovat více zeleniny a pochutnat si.

Dáme vařit vodu, přidáme sůl, pepř a zeleninový bujón. Až se začne voda vařit, přidáme zeleninu (mrkev, lusky, hrášek - možno i v mraženém stavu) a jíšku podle potřeby. Podáváme s kostkami z rohlíku opečenými na oleji.

 

Vyzkoušeli jste recept?

Hodnocení receptu:
(1)
Vytisknout  

Související články

Hrášková polévka
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Španělský tofu ptáček (bez ptáčku)
No Internet Connection