12. 10. 2018
Opravdu luxusní a přitom nenáročný recept, který si oblíbí celá rodina. Ideální k nedělnímu obědu. Slaný tempeh, hořká rukola a sladkokyselá zálivka tvoří vskutku harmonickou kombinaci.
22. 10. 2015
Žampiony jsou klasika! A žampionový krém je výborná polévka, která vás zasytí a zahřeje, což se hodí obzvláště na podzim a na zimu.
10. 09. 2013
09. 09. 2013
Tradiční omáčka je veganská sama o sobě, jde jen o to, vyměnit kravskou smetanu za rostlinnou.
05. 12. 2011
Lahodné krémové těstoviny s žampiony a drcenými vlašskými oříšky.
12. 11. 2011
Polévka patřící k zástupcům typické české kuchyně. Základ zůstává, uzenina a smetana je nahrazena rostlinnou variantou.
22. 10. 2011
Bramborový guláš z brambor a leča ozdobený čerstvým pórkem.
Tato krémová omáčka je ideálním způsobem, jak využít houby nasbírané při procházce lesem. Velmi variabilní, co se týče příloh - lze podávat s knedlíkem, těstovinami i bramborem.
21. 10. 2011
Velmi rychlý a snadný recept na italské nočky se špenátem.
Jednoduchá alternativa české klasiky "slepice na paprice", která se skvěle hodí k placatým nudlím, ale i k rýži či houskovému knedlíku.
Netradiční, ale přesto výborné pojetí fazolí se zeleninou a „sýrem“.