#Luštěniny


Červená čočka s kokosovým mlékem (čočkarí)

04. 03. 2020

Thajskou kuchyní inspirovaný recept je vydatný a skvěle chutná - i po vychladnutí.


Dýňové rizoto po jamajsku

02. 11. 2019

Extrémně lahodné a syté rizoto s kokosovou příchutí.


Burritos s guacamole

09. 01. 2019

Oblíbená mexická dobrota z pinto fazolí, avokádové pasty a rostlinného sýra.


Fazole s rýží a kokosovým mlékem

01. 11. 2018

Lahodná kombinace základmích surovin s asijským nádechem díky pálivému koření a kokosovému mléku.


Řepné karbanátky

16. 08. 2016

Karbanátky, které mají krásnou barvu díky červené řepě. Hodí se k jakékoliv bramborové příloze ale skvělé jsou i do burgerů.




Chilli červená čočka s fazolemi

02. 01. 2013

Rostlinná obdoba známého mexického pokrmu chilli con carne. Směs napěchovaná bílkovinami pro milovníky pálivého.


Palak tofu a dal tadka

03. 12. 2011

Indický pokrm nabitý bílkovinami. Skládá se ze dvou směsí. Pod názvem palak tofu se skrývá tofu a špenát, pod dal tadka pak červená čočka s kořením.


Burritos s kukuřicí

22. 10. 2011

V mexické kuchyni najdeme řadu přirozeně veganských jídel, kupříkladu tyto tortilly plněné rajčaty, fazolemi, rýží a kukuřicí.


Kari karbanátky z červené čočky

21. 10. 2011

Kari + čočka = ideální a jednoduchá kombinace.



Hollywoodské zapečené fazolky

21. 10. 2011

Netradiční, ale přesto výborné pojetí fazolí se zeleninou a „sýrem“.