04. 11. 2022
Thajskou kuchyní inspirovaný recept je vydatný a skvěle chutná - i po vychladnutí.
01. 11. 2022
Lahodná kombinace základmích surovin s asijským nádechem díky pálivému koření a kokosovému mléku.
16. 08. 2022
Karbanátky, které mají krásnou barvu díky červené řepě. Hodí se k jakékoliv bramborové příloze ale skvělé jsou i do burgerů.
02. 11. 2019
Extrémně lahodné, zdravé a syté rizoto s kokosovou příchutí. Jde navíc o velmi jednoduchý recept bez smažení - vše se nasype do vody a nechá vařit.
09. 01. 2019
Oblíbená mexická dobrota z pinto fazolí, avokádové pasty a rostlinného sýra.
21. 10. 2014
21. 08. 2013
Česká a zdravá klasika. Hodí se kdykoliv, nejen na Nový rok! Její příprava je opravdu jednoduchá.
02. 01. 2013
Rostlinná obdoba známého mexického pokrmu chilli con carne. Směs napěchovaná bílkovinami pro milovníky pálivého.
03. 12. 2011
Indický pokrm nabitý bílkovinami. Skládá se ze dvou směsí. Pod názvem palak tofu se skrývá tofu a špenát, pod dal tadka pak červená čočka s kořením.
22. 10. 2011
V mexické kuchyni najdeme řadu přirozeně veganských jídel, kupříkladu tyto tortilly plněné rajčaty, fazolemi, rýží a kukuřicí.
21. 10. 2011
Kari + čočka = ideální a jednoduchá kombinace.
Až se vám podaří vyklíčit mungo fazole (je to vážně snadné!), není nic lepšího, než si je udělat se zeleninou na kari. Jednoduché, výborné a díky mungo fazolím i opravdu výživově bohaté.
Netradiční, ale přesto výborné pojetí fazolí se zeleninou a „sýrem“.