Tagliatelle s houbami jamie oliviera

 15 min.
doba přípravy

Budete potřebovat
Směs Hub (Lišky, Ryzce, Hříbky Apod.)
Olivový Olej
Pepř
Sůl
Česneku3 stroužky
Rostlinné Máslo2 lžíce
Citrónová Šťáva½ lžičky
Petrželka
Vegan Sýr (Není Nutný)
Těstoviny Tagliatelle/ Fettucine
Reklama
Tagliatelle s houbami jamie oliviera

Rychlý a velmi jednoduchý oběd nebo večeře pro všechny milovníky hub dle receptu světoznámého kuchaře.

Směs hub vložíme do pánve na hodně rozpálený olej. Hub dáme co nejvíce, jelikož jejich objem se hodně zmenší. Mícháme a až dostanou houby správnou barvu, osolíme a opepříme. Na kraj pánve dáme nasekaný (ne protlačený) česnek a po chvíli jej promícháme s houbami. Ke konci přidáme malinko citrónové šťávy.

Sejmeme ze sporáku a přidáme dvě lžíce rostlinného másla nakrájeného na menší kousky (necháme jej rozpustit pouze zbytkovým teplem). K hotové směsi přidáme nasekaný svazek petrželky. Těstoviny uvařené „al dente“ (ne rozvařené) přidáme ke směsi (můžeme i s trochou vody, aby jídlo nebylo suché). Před podáváním přidáme nahoru trochu nasekané petrželky a pokud máme, tak trochu veganského sýru. 

Vyzkoušeli jste recept?

Hodnocení receptu:
(1)
Vytisknout  

Související články

Hlíva ústřičná s česnekem
Hrášková polévka
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
No Internet Connection