23. 02. 2020
Lahodný jarní recept na křupavé houbové řízečky.
08. 01. 2016
03. 01. 2014
06. 07. 2013
Oblíbená indická plněná taštička vhodná nejen na cesty nebo pikniky.
18. 06. 2013
Oloupané brambory nastrouháme na hrubém struhadle, osolíme (ideální je černá sůl, protože dodá vaječnou příchuť) a necháme 20 minut pustit vodu. K bramborám přidáme protlačený česnek, majoránku,...
21. 12. 2012
Klasický vánoční pokrm má každá rodina ten nejlepší - porovnejte jej s naším.
21. 10. 2012
Guláš je klasika, která chutná všem. Zkuste ho v trochu netradiční veganské verzi, nepoznáte rozdíl!
12. 11. 2011
Polévka patřící k zástupcům typické české kuchyně. Základ zůstává, uzenina a smetana je nahrazena rostlinnou variantou.
22. 10. 2011
Bramborový guláš z brambor a leča ozdobený čerstvým pórkem.
Růžičkové kapustičky v křupavém bramborovém hávu, které dle zkušeností chutnají i jinak zarytým odpůrcům této zdravé zeleniny.
21. 10. 2011
Netradiční, ale přesto výborné pojetí fazolí se zeleninou a „sýrem“.