21. 12. 2019
Sytá a chutná polévka, kterou máte raz dva hotovou z ingrediencí, co máte v mrazáku a ve špajzu.
29. 11. 2019
Dršťkovka z hlívy je tak lahodná a zdravá, že získává rychle na popularitě a vytlačuje tradiční masovou verzi.
21. 01. 2019
Tofu ptáčka si zamilují i odpůrci bílého tofu, neboť se v syté kořeněné omáčce změní k nepoznání. Není uho jako uho.
12. 10. 2018
Opravdu luxusní a přitom nenáročný recept, který si oblíbí celá rodina. Ideální k nedělnímu obědu. Slaný tempeh, hořká rukola a sladkokyselá zálivka tvoří vskutku harmonickou kombinaci.
01. 08. 2017
Věděli jste, že boršč je historické jídlo ruské a ukrajinské národní kuchyně? To nám ale nebrání, abychom si jeho veganskou verzi zkusili i u nás v Česku!
21. 10. 2016
Jednoduchá alternativa české klasiky "slepice na paprice", která se skvěle hodí k placatým nudlím, ale i k rýži či houskovému knedlíku.
08. 04. 2015
Kombinace rajčat a rýže se může jevit jako neobvyklá, ale určitě ji vyzkoušejte! Ideální pokrm, když se dostaví chuť na polévku ale doma nemáte moc surovin.
22. 10. 2014
Polévka s písmenky je oblíbená především u dětí, ale v tomto receptu dostává díky chilli a zázvoru na dospělosti.
21. 10. 2012
02. 10. 2012
Jednoduchá polévka krásně zelené barvy. Jemnost pórku v ní kontrastuje s pálivým kořením.
21. 10. 2011
Až se vám podaří vyklíčit mungo fazole (je to vážně snadné!), není nic lepšího, než si je udělat se zeleninou na kari. Jednoduché, výborné a díky mungo fazolím i opravdu výživově bohaté.
21. 10. 2010