29. 05. 2019
Oblíbený dezert či snídaně bez krutosti! Převést bábovku na veganskou je více než snadné - místo kravského mléka se používá rostlinné a místo vejce banán.
11. 07. 2018
Oblíbená rychlá buchta, kterou lze snadno upravit do veganské verze záměnou mléka za rostlinné a vynecháním vejce.
22. 10. 2015
Žampiony jsou klasika! A žampionový krém je výborná polévka, která vás zasytí a zahřeje, což se hodí obzvláště na podzim a na zimu.
30. 08. 2014
Lze udělat sladký dezert bezlepkově a navíc i bez cukru? Možné je všechno! Pokud máte chuť na sladké, ale hledáte něco zdravého, vyzkoušejte tento recept. Mák je navíc skvělý zdroj vápníků, má ho...
25. 03. 2014
Ideální víkendová snídaně, která skvěle vypadá i chutná, přitom je velmi jednoduchá! Stačí jen smíchat několik ingrediencí a zbytek práce už udělá vaflovač.
16. 10. 2013
Rostlinné mléka si nemusíte kupovat za velký peníz v obchodě! Jejich příprava je velmi jednoduchá. Nejen, že ušetříte peníze ale i přírodu od tetra packů!
18. 06. 2013
Lahodné zapečené těstoviny s boloňskou omáčkou, olivami a bešamelem.
26. 03. 2013
Vyrobte si doma oblíbenou surovinu z ingrediencí podle své volby.
31. 07. 2012
Perfektní víkendová snídaně. O lívancích či palačinkách se tvrdí, že bez vajec by nedržely, ale jak se můžete přesvědčit v tomto receptu, výborné jsou i bez nich a není potřeba je ani...
20. 07. 2012
Na tuto omáčku má bohužel většina lidí špatné vzpomínky kvůli školním jídelnám. Zkuste jí dát ale ještě jednu šanci v této rostlinné verzi a třeba si jí nakonec oblíbíte.
02. 12. 2011
10. 11. 2011
Raffaello patří mezi oblíbené bonboniery, ale díky kokosu evokuje sníh a skvěle se tak hodí jako cukroví. Připravit si ho lze snadno i ve veganské verzi.
21. 10. 2011
Bezlepková alternativa k ovesné či krupicové kaši. Ideální na zimu, kdy zasytí a zahřeje. Skvěle se k ní hodí např. jablko a vlašské ořechy.