#rostlinné mléko


Bábovka (vegan)

29. 05. 2019

Oblíbený dezert či snídaně bez krutosti! Převést bábovku na veganskou je více než snadné - místo kravského mléka se používá rostlinné a místo vejce banán.


PERNÍK (vegan)

11. 07. 2018

Do mísy nasypeme mouku, kypřící prášek, třtinový cukr, kakao a pokrájené sušené ovoce. 


Žampionový krém

22. 10. 2015

Žampiony jsou klasika! A žampionový krém je výborná polévka, která vás zasytí a zahřeje, což se hodí obzvláště na podzim a na zimu.



Vafle (vegan)

25. 03. 2014

Ideální víkendová snídaně, která skvěle vypadá i chutná, přitom je velmi jednoduchá! Stačí jen smíchat několik ingrediencí a zbytek práce už udělá vaflovač.


Rostlinné mléko

16. 10. 2013

Rostlinné mléka si nemusíte kupovat za velký peníz v obchodě! Jejich příprava je velmi jednoduchá. Nejen, že ušetříte peníze ale i přírodu od tetra packů!


Lasagne

18. 06. 2013

Lahodné zapečené těstoviny s boloňskou omáčkou, olivami a bešamelem.


Sojanéza (vegan majonéza)

26. 03. 2013

Vyrobte si doma oblíbenou surovinu z ingrediencí podle své volby.


Americké veganské lívance

31. 07. 2012

Perfektní víkendová snídaně. O lívancích či palačinkách se tvrdí, že bez vajec by nedržely, ale jak se můžete přesvědčit v tomto receptu, výborné jsou i bez nich a není potřeba je ani...


Koprová omáčka

20. 07. 2012

Na tuto omáčku má bohužel většina lidí špatné vzpomínky kvůli školním jídelnám. Zkuste jí dát ale ještě jednu šanci v této rostlinné verzi a třeba si jí nakonec oblíbíte.



Kokosové kuličky (vegan raffaello)

10. 11. 2011

Raffaello patří mezi oblíbené bonboniery, ale díky kokosu evokuje sníh a skvěle se tak hodí jako cukroví. Připravit si ho lze snadno i ve veganské verzi.


Jáhlová kaše

21. 10. 2011

Bezlepková alternativa k ovesné či krupicové kaši. Ideální na zimu, kdy zasytí a zahřeje. Skvěle se k ní hodí např. jablko a vlašské ořechy.