#rajčata


Gazpacho

22. 06. 2023

Vynikající a zdravá španělská polévka, která je ideální do horkých dnů, neboť se podává studená.


Burritos s guacamole

09. 01. 2019

Oblíbená mexická dobrota z pinto fazolí, avokádové pasty a rostlinného sýra.


Boršč

01. 08. 2017

Věděli jste, že boršč je historické jídlo ruské a ukrajinské národní kuchyně? To nám ale nebrání, abychom si jeho veganskou verzi zkusili i u nás v Česku!


Chilli červená čočka s fazolemi

02. 01. 2013

Rostlinná obdoba známého mexického pokrmu chilli con carne. Směs napěchovaná bílkovinami pro milovníky pálivého.


PIZZA DELIZIOSA

03. 12. 2011


Zapečený plněný lilek

22. 10. 2011

Lehké letní, sezónní jídlo. Lilek je plněn směsí zeleniny a zapečený s tavenýrem.


Salát tabouleh

22. 10. 2011

Známý salát z libanonské kuchyně, jehož základ je tvořen rajčaty a kuskusem. Použít jej lze jako přílohu, předkrm i jako lehký hlavní chod.


Pita falafel

22. 10. 2011

Pokrm známý ze stánků s arabským občerstvením je ve svém základu veganský! V tomto receptu jsme akorát obměnili kravský jogurt za rostlinný.


Gruzínský mišmaš

22. 10. 2011

Pod tímto názvem se ukrývá pikantně kořeněná pečená zelenina, podávaná s pita chlebem.


Falafel tabouleh

22. 10. 2011

Cizrnové placičky na kukus salátu přelité rostlinným jogurtem a pikantní harrisou.