10. 11. 2021
Česká klasika ve veganské verzi, kde vepřové maso zastupují sojové plátky pečené do křupava.
21. 10. 2016
Jednoduchá alternativa české klasiky "slepice na paprice", která se skvěle hodí k placatým nudlím, ale i k rýži či houskovému knedlíku.
02. 01. 2013
Rostlinná obdoba známého mexického pokrmu chilli con carne. Směs napěchovaná bílkovinami pro milovníky pálivého.
21. 10. 2012
Guláš je klasika, která chutná všem. Zkuste ho v trochu netradiční veganské verzi, nepoznáte rozdíl!
21. 01. 2012
21. 10. 2011
Křupavé sojové kostky, které se skvěle hodí k balkánské paprikové pastě ajvar.
Když máte v lednici uzené tofu a v mrazáku kukuřici, pak neváhejte ani chvíli a uvařte si lahodný a rychlý pokrm dle tohoto jednoduchého postupu.