#petržel


Jakože svíčková (vegan)

09. 09. 2013

Tradiční omáčka je veganská sama o sobě, jde jen o to, vyměnit kravskou smetanu za rostlinnou.


Bramborový salát

21. 12. 2012

Klasický vánoční pokrm má každá rodina ten nejlepší - porovnejte jej s naším.



Žampiony na víně

21. 10. 2012

Skvělá a rychlá pochoutka, která se hodí jak jinak než k vínu.


Gruzínský mišmaš

22. 10. 2011

Pod tímto názvem se ukrývá pikantně kořeněná pečená zelenina, podávaná s pita chlebem.


Hlíva ústřičná s česnekem

22. 10. 2011

Lahodný jarní recept na křupavé houbové řízečky.


Zelný s křenem

22. 10. 2010

Salát z pár lokálních ingrediencí, který je plný vitamínů a díky křenu vyštípe všechny bacily.