#Ke knedlíkům


Knedlo zelo sojo

12. 05. 2020

Česká klasika ve veganské verzi, kde vepřové maso zastupují sojové plátky pečené do křupava.


Rajská omáčka

05. 11. 2019

Kdo by neznal rajčatovou omáčku! Je to klasika, která se hodí ke všem těstovinám i houskovému knedlíku. Místo masa můžete zvolit např. seitan, robi, ďobáčky, sojové maso nebo veganské mleté..


Jakože svíčková (vegan)

09. 09. 2013

Tradiční omáčka je veganská sama o sobě, jde jen o to, vyměnit kravskou smetanu za rostlinnou.


Segedínský guláš

24. 07. 2013

Vynikající úprava snadno dostupných klasických sójových kostek se zelím a knedlíky.


Koprová omáčka

20. 07. 2012

Na tuto omáčku má bohužel většina lidí špatné vzpomínky kvůli školním jídelnám. Zkuste jí dát ale ještě jednu šanci v této rostlinné verzi a třeba si jí nakonec oblíbíte.