Komunitní překlad materiálů Vegucation.eu

Komunitní překlad materiálů Vegucation.eu

Vegucation je celoevropský projekt, který má za cíl poskytnout výukové materiály o čistě rostlinném stravování hotelovým školám a dalším gastronomickým institucím, a zaplnit tak mezeru mezi stoupající poptávkou a zaostávající nabídkou, vzdělaností profesionálů v gastronomii a výukou na školách. Zkrátka chceme, aby číšníci a číšnice a kuchařky a kuchaři nebyli bezradní, když si zákazník v restauraci či jídelně řekne o čistě rostlinné jídlo nebo úpravu jídla z menu.

Jedním z výsledků projektu je asi 200 stran textu učebnice a studijních plánů pro výuku učitelů hotelových škol, jejich žáků, ale i profesionálních kuchařů. Tyto texty jsou momentálně k dispozici v angličtině a němčině a teď bychom je chtěli přeložit do češtiny. Abychom upravený text stihli odevzdat grafikům pro návrh grafické úpravy učebnice v půlce srpna, měli bychom stihnout do půlky, max. do konce června stihnout těch 200 stran přeložit a odevzdat všechno redaktorovi (peníze máme jenom na redakci), který to dá dohromady, sladí terminologii a jazykový styl. Chce to 100 lidí po dvou stranách, nebo 50 po 4... a tak :) Dáme to? :)

Webové stránky projektu v češtině najdete zde: http://www.vegucation.eu/cs/

Máte-li čas a chuť se zapojit, prosím přidejte se do skupiny Komunitní překlad materiálů Vegucation.eu

Líbil se vám článek? Sdílejte!

Vytisknout  

Podpořte Soucitně

 

Související články

Pět důvodů, proč jsme přejmenovali Otevři oči na Očima zvířat
Kuchařská show Revoluční kuchařka osvobození posouvá hranice představivosti české gastronomie
Kolem 70 lidí obsadilo mléčnou farmu, aby se veřejnost dozvěděla pravdu o mléku
No Internet Connection