Makrobiotická jídelna v centru Ostravy. Vždy je na výběr z většího počtu menu. Jídelna se drží makrobiotických zásad, pracuje s lokálními surovinami a dodržuje i dostupnost surovin v ročním období. Nejčastěji používané suroviny jsou luštěniny, obilniny, vařená a nakládaná zelenina. Jídelna je vysoce vhodná pro sportovce, nebo lidi, kteří se chtějí zbavit alergií, atopického ekzému či mají problémy se zažíváním, či chtějí odlehčit jídelníček Každý den je na výběr také ze 2-3 dezertů, několika druhů zeleninových závinů a pirohů.
Jídelna vaří chutná jídla, denně čerstvá, důraz je kladen na zdravotní přínos. Je vhodné si jídlo dopředu telefonicky objednat, protože jídelna chce mít co nejméně odpadu. Suroviny jsou pokud možno i z bio produkce.
Při vaření nepoužíváme žádné mléčné výrobky, vejce a cukr. Z živočišných produktů používáme pouze kuřecí prsní řízek a filety z ryb HOKI.