Tempeh na smetaně

Tempeh na smetaně

Opravdu luxusní a přitom nenáročný recept, který si oblíbí celá rodina. Ideální k nedělnímu obědu.
Jakože svíčková (vegan)

Jakože svíčková (vegan)

Tradiční omáčka je veganská sama o sobě, jde jen o to, vyměnit kravskou smetanu za rostlinnou.

Čočka na kyselo

Česká a zdravá klasika. Hodí se kdykoliv, nejen na Nový rok! Její příprava je opravdu jednoduchá.

Segedínský guláš

Vynikající úprava snadno dostupných klasických sójových kostek se zelím a knedlíky.

Samosy s pikantní náplní

Oblíbená indická plněná taštička vhodná nejen na cesty nebo pikniky.

Lasagne

Lahodné zapečené těstoviny s boloňskou omáčkou, olivami a bešamelem.

Bramboráčky (vegan)

Přirozeně veganská česká klasika z brambor, mouky, majoránky a česneku

Houbový kuba

Staročeská klasika, která chutná nejen o Vánocích. Nejlepší je z pravých hřibů.

Fazole po mexicku

Jednoduché, lehce pikantní a příjemně syté jídlo z fazolí.

Chilli červená čočka s fazolemi

Rostlinná obdoba známého mexického pokrmu chilli con carne. Směs napěchovaná bílkovinami pro milovníky pálivého.

Tofu houbová smaženice

Oblíbená a rychlá houbová pochoutka, do které chuť vajec dodává vulkanická černá sůl.

Žampiony na víně

Skvělá a rychlá pochoutka, která se hodí jak jinak než k vínu.

Sojový guláš s bramborami

Guláš je klasika, která chutná všem. Zkuste ho v trochu netradiční veganské verzi, nepoznáte rozdíl!

Koprová omáčka

Na tuto omáčku má bohužel většina lidí špatné vzpomínky kvůli školním jídelnám. Zkuste jí dát ale ještě jednu šanci v této rostli...

Špagety pomodoro se sójovým granulátem

Klasická rajčatová omáčka. Podobá se boloňské - mleté hovězí supluje sójový granulát.

No Internet Connection