Knedlo zelo sojo

Knedlo zelo sojo

Česká klasika ve veganské verzi, kde vepřové maso zastupují sojové plátky pečené do křupava.
Červená čočka s kokosovým mlékem (čočkarí)

Červená čočka s kokosovým mlékem (čočkarí)

Thajskou kuchyní inspirovaný recept je vydatný a skvěle chutná - i po vychladnutí.

Hlíva ústřičná s česnekem

Lahodný jarní recept na křupavé houbové řízečky.

Asijská arašídová omáčka s nudlemi

Rychlé asijské nudle se zeleninou a arašídovou omáčkou. Recept můžete obohatit o zeleninu podle vlastní fantazie.

Aloo gobi

Jednoduché a oblíbené indické jídlo z brambor a květáku. 

Falafel (základní recept)

Lahodné a voňavé cizrnové placičky egyptského původu.

Veganské „vejce" na tvrdo

Vejce, které není vejcem? V rostlinné kuchyni je možné vše! Pokud vám dosud chybělo vejce např. ke koprové omáčce, čočce nebo špenátu,...

Rajská omáčka

Kdo by neznal rajčatovou omáčku! Je to klasika, která se hodí ke všem těstovinám i houskovému knedlíku. Místo masa můžete zvolit např. s...

Dýňové rizoto po jamajsku

Extrémně lahodné a syté rizoto s kokosovou příchutí.

Hummus

Hummus, pocházející se Středního východu, jsme si oblíbili i v Evropě, především proto, že je výživově a chuťově opravdu bohatý.

Velikonoční nádivka (vegan)

Velikonoční nádivka je typickým jídlem o Velikonocích - zkuste tuto verzi. Zaručujeme, že si pochutnáte.

Míchaná tofíčka

Rozmačkané tofu díky černé soli a sypkému lahůdkovému droždí získá chuť blízkou míchaným vejcím

Těstoviny à la mac & cheese

Těsoviny se sýrem bez sýra, i tak se dá připravit toto oblíbené americké jídlo, navíc v mnohem zdravější podobě.

Španělský tofu ptáček (bez ptáčku)

Tofu ptáčka si zamilují i odpůrci bílého tofu, neboť se v syté kořeněné omáčce změní k nepoznání. Není uho jako uho.

Burritos s guacamole

Oblíbená mexická dobrota z pinto fazolí, avokádové pasty a rostlinného sýra.

No Internet Connection