Jste zde

Mexická a španělská jídla

 
 
Ingredience receptu: 
Olej, větší cibule, 1 menší cuketa, 3 stroužky česneku, oregáno, bazalka, pepř, chilli (nebo směs „Mexické bylinky“), cikánská omáčka, kečup (nebo rajčatové pyré), konzerva červených fazolí ve slaném nálevu nebo v pytlíku, kukuřice (není nutná).
Ingredience receptu: 
Pro 2-3 osoby: 1 menší hrnek pinto fazolí (v sušeném stavu) nebo jiných tmavých fazolí (příp. i v konzervě), 6 pšeničných tortill, 2 větší cibule, 6 stroužků česneku, sůl, 2-3 zralá avokáda, 2 rajčata, čerstvý koriandr, limetka, oregano, sůl, pepř, jalapeňos nebo chilli papričky (případně i veganský sýr na bázi kokosového tuku, ale lze to krásně i bez toho).
Ingredience receptu: 
Olej, cibule, 3 st česneku, červené fazole v rajčatovém chilli nálevu (konzerva) nebo obyčerjné v pytlíku (přes noc namočené), rajčatové pyré passata (příp. protlak, cikánská omáčka apod.), mražená kukuřice, směs Mexické bylinky, zpola vařená rýže, pšeničné tortilly.