Jste zde

Cukroví

 
 
Kategorie: 
Ingredience receptu: 
280g hladké mouky, 40g moučkového cukru, 100g nastrouhaných lískových oříšků, 200g tuku alsan, 1/2 lžičky vanilkového extraktu, na obalení: 300g moučkového cukru, 2 vanilkové cukry
Kategorie: 
Ingredience receptu: 
těsto: 100 g rostlinného másla, 1 lžíce vody, 1 lžíce vanilkového cukru, 2 lžíce kakaa, 100 g ovesných vloček 60-70 g cukru moučka, 35 g kokosové moučky na obalení.
Kategorie: 
Ingredience receptu: 
40 dkg hladké mouky, 14 dkg cukru moučka, 5 dkg rostlinného tuku, 2 lžíce agáve sirupu (seženete v bioobchodech, lze vynechat), 1 lžička jedlé sody, 1 kypřící prášek do perníku, náhrada za 2 vejce (1/3 hrnku rozmixovaného silken tofu - seženete v asijských potravinách, zbytek sojová mouka a voda, možno i kuk. škrob), 1 lžíci kakaa kvůli barvě (i víc), 2-3 lžíce kořeni do perníku.
Kategorie: 
Ingredience receptu: 
50 g celozrnné jemné mouky špaldové (popř. hladké pohankové), 350–370 ml vody, 35–40 g sušeného rostlinného mléka, 50 g vlašských ořechů, 50 g arašídů natural, 50 g sloupnutých mandlí, 80 g sušených švestek, 70 g fíků, 35 g datlí, trošku skořice, hrst půlek arašídových oříšků, hořká čokoláda na vaření.
Kategorie: 
Ingredience receptu: 
150g moučkového cukru, 1 balíček vanilkového cukru (lepší je čerstvá vanilka), 400g kokosu, 250g sušeného rostlinného mléka, 250g rostlinného másla, 40ks loupaných mandlí.
Kategorie: 
Ingredience receptu: 
100 g moučkového cukru, 200 g rostlinného tuku alsan, 300 g hladké mouky, silken tofu, marmeláda.