Jste zde

sojové plátky

 

Sojové plátky dnes seženete téměř ve všech samoobsluhách i malých obchodech. Doporučuji je vařit podle návodu na obale (10 minut ve vroucí vodě se zeleninovým bujónem a kořením), poté vymačkat přebytečnou vodu a osmahnout na oleji pro požadovanou křupavost.

Ingredience receptu: 
Podle chuti: žampiony, portobello hříbky, sojové plátky, seitan, robi maso, veganské párky, cuketa, lilek, paprika, klas předvařené či rané kukuřice, dýně hokkaido (se slupkou, bez pecek), palice česneku, (červená) cibule, červená řepa, marinované tofu, chleba, jablko, ananas, banán, tahini, půl šálku řepkového oleje, několik lžiček grilovacího koření (podle toho, jak moc to chcete slané), sušené chilli, pepř, sušený česnek, hořčice.
Ingredience receptu: 
Balení sojových plátků (100g) nebo seitan, olej, zeleninový bujón, kmín (celý i drcený), pepř, sůl, sojová omáčka, 1 - 2 větší cibule, 6 stroužků česneku, rostlinné máslo nebo řepkový olej, 500g kyselého zelí, bramborové knedlíky.
Kategorie: 
Ingredience receptu: 
Sojové plátky (BonaVita), 1-2 lžíce sojové omáčky, pepř, sůl, plnotučná hořčice, česnek, mouka, strouhanka, olej.